Lucky # Co Admin
Mesaj Sayısı : 920 Yaş : 28 Kayıt tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 1211
| Konu: Pelinin heygirl röportajı Cuma Şub. 19, 2010 3:58 pm | |
| "[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]" dizisinin baþrol oyuncusu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], Hey Girl dergisine verdiği röportajda aþka dair ilginç açıklamalarda bulundu.
"Gerçek hayatta da dizideki gibi büyük bir aþk yaþıyorum. Maçoluğu sevmesem de sahiplenilmek isterim" diyen Karahan, "Aþk mı para mı" sorusuna ise þu yanıtı verdi: "Aþk tabii ki... Ama aþk da karın doyurmuyor. Hem aþk, hem para diyelim en iyisi. 'Çok aþığız, parasız da yaþarız' düþüncesine karþıyım."
*Oyunculuğa nasıl baþladınız?
- Üniversite okuduğum süre boyunca yazlarım hiç boþ geçmedi. Bir ajansa yazıldım ve reklam filmlerinde oynamaya baþladım. Daha sonra da "Kavak Yelleri" dizisi için teklif geldi. Görüþmelere gittim ve bu iþi yapabileceğimi anladım. Seçilince dünyalar benim oldu.
*Dizideki gibi büyük bir aþk yaþadınız mı?
- Evet, yaþıyorum þu an...
*Yeterince vakit ayırıyor musunuz ona?
- Ayırmaya çalıþıyorum. Maçoluğu sevmem, ama beni sahiplenmesini isterim.
*Nasıl erkeklerden hoþlanırsınız?
- Tip olarak, kumral ya da esmer... Karakter olarak ise efendi olmalı. Yerine göre davranmasını, oturup kalkmasını bilmeli.
*Bir erkekte ilk dikkatinizi çeken þey ne?
- Ayakkabısı, saati ve saç tıraþına bakarım.
*Kendinizde sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönleriniz neler?
- Çok kararsızım, daha çabuk karar verebilen biri olmak isterdim.
*Genelde nerelerde takılırsınız?
- Çok fazla evden çıkmıyorum aslında. Gidip kafede oturmaktan çok, bir yere gidip uzun uzun yemek yemeyi daha çok seviyorum.
*Yaptığınız için kendinize kızdığınız bir þey var mı?
- Makyajımı temizlemeden yatabiliyorum bazen, yorgun olduğum zamanlarda çok üþeniyorum.
*Aþk mı, para mı?
- Aþk da karın doyurmuyor. Hem aþk, hem para diyelim en iyisi. "Çok aþığız, parasız da yaþarız" düþüncesine karþıyım.
*Aþk acısından kurtulmak için ne yaparsınız?
- Çok acımasız olacak, ama baþka birini bulmak en iyi çözüm sanırım. Çünkü o insana çok bağlanıyorsun ve yalnız kaldığında hatıralar aklına geliyor. Yeni aþklara yelken açmak daha mantıklı. Baþka bir insana odaklanmazsan, eski aþkın aklından hiç gitmez. | |
|
Şeyma Özel Üyee
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 22/01/10 Rep Puanı : 0 Rep Gücü : 486
| Konu: Geri: Pelinin heygirl röportajı Paz Şub. 21, 2010 1:27 am | |
| | |
|
Lucky # Co Admin
Mesaj Sayısı : 920 Yaş : 28 Kayıt tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 1211
| Konu: Geri: Pelinin heygirl röportajı Salı Şub. 23, 2010 2:37 pm | |
| | |
|
orjinal Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 578 Yaş : 30 Kayıt tarihi : 09/04/10 Rep Puanı : 0 Rep Gücü : 608
| Konu: Geri: Pelinin heygirl röportajı Cuma Nis. 16, 2010 3:00 pm | |
| | |
|
Sezin Admin
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 25 Kayıt tarihi : 29/01/10 Rep Puanı : 6 Rep Gücü : 1319
| Konu: Geri: Pelinin heygirl röportajı Paz Mayıs 02, 2010 3:08 pm | |
| | |
|
Duchэss♥ Yeni Üyee
Mesaj Sayısı : 62 Kayıt tarihi : 23/05/10 Rep Puanı : 0 Rep Gücü : 62
| Konu: Geri: Pelinin heygirl röportajı Perş. Mayıs 27, 2010 3:03 pm | |
| | |
|