Türkiyenin En büyük Türkü Fanına Hoşgeldiniz . |
|
| Replikleer. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
*..swééTwicH ~ Admin
Mesaj Sayısı : 1980 Yaş : 28 Kayıt tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 8 Rep Gücü : 2666
| Konu: Replikleer. Cuma Ekim 08, 2010 10:54 am | |
| | |
| | | Aysumitürkü # Moderatör
Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 27 Kayıt tarihi : 05/10/10 Rep Puanı : 6 Rep Gücü : 160
| Konu: Geri: Replikleer. Paz Ekim 10, 2010 8:51 pm | |
| Ayçin: Al işte geldim. Ama Cenker böyle çok zor oluyor yani sürekli yalan söylüyorum. Cenker: Biliyorum, halamı da öldürdün Ayçin. Ayçin: Ama ne yapayım, yani annem hayatta bırakmazdı beni ölüm kalım meselesi olmasaydı. Sürpriz ne? Cenker: Bak ama beğeneceğine yemin et. Ayçin: Edeyim mi? Cenker böyle şeyler için yemin edilmez. Cenker: O zaman vermem. Ayçin: Ver şunu. (Elinden çeker.) Cenker: Bir şey daha var. Ama ben gittikten sonra okuyacaksın, söz ver. Ayçin: Tamam.
Ayçin: Bunu sen mi aldın? Benim için mi? Ya Cenker.. Çok iyi geliyorsun sen bana. Çok teşekkür ederim. Heyecanlanmazsan takar mısın? (Cenker ayağa kalkar, kolyeyi takmak için alır.) Ayçin: ''Al sen bunu tak, taktıkça beni düşün. Benim mücevhere ihtiyacım yok. Çünkü aradım taradım gözlerin gibisi yok. '' Bunu sen mi yazdın? Cenker: Ya öyle birden dökülü verdi işte içimden. (Ayçin uzanır, Cenker'i öper. ) Ayçin: Artık gidelim mi? Ben geç kalıyorum da. Bunu gerekmedikçe hiç çıkarmayacağım. Yani kıyafetlerime uyduğu sürece.
~~
Ekrem: Abi ben onu bunu bilmem, bu kız bir daha üzsün bu adamı, onun saçını başını yolarım. Cenker: Ayçin olsaydı yolardı o kızın saçını başını. Ekrem: Abi yeter ya Ayçin, Ayçin, Ayçin sabahtan beri ne bu ya, abi sana kara büyü mü yaptılar, kara sevdaya mı düştün sen? Cenker: Ne var? Sen üzülmüyor musun hiç? Bak ama göndermiyorlar kızı, bırakmıyorlar. Sevil: Ya Cenker, doğru diyorsun. Şey yapsak, ya, şimdi onun morali falan bozuktur ya böyle, bir hediye alsan. Bir sürpriz falan yapsan, hı, çok sevinir. Cenker: Hediye? Sevil: Evet. Cenker: Ben hediye.. Ekrem: Ya tamam tamam. Bizim oğlan cimri çıktı. Tamam tamam ben veririm parasını, merak etme. Cenker: Ya uf ondan.. Ekrem: Tamam tamam ben veririm merak etme. Cenker: Eko! Ondan değil. Yani şimdi ben. Ya ne alırım, nasıl veririm, ne derim? Heyecan yaparım ben şimdi kesin ya. Cihan: E oğlum onun kolayı var. Ne diyeceksen bir karta yazarsın, sen hediyeni verirsin dönersin. Cenker: Karta diyorsun? Ekrem: Aman diyeyim ben sana, gözünü seveyim bu adamın taktiklerini dinleme. Sonra başın yanıyor, adam senin karşına geçiyor, kıs kıs gülüyor, zevk alıyor. Cihan: Aşkolsun Ekrem ya, bak kötü mü oldu siz ne güzel anlaşıyorsunuz.. (Sevil şaşırır, bakar. Ekrem yerinden fırlar, Cihan'ın yanına geçip ağzını kapatır. ) Ekrem: Aa dişinde maydonoz kalmış benim canım arkadaşımın. Cenker: Tamam neyse de iyi ben gidip alayım bir şey. Ama ne alayım oyuncak ayı falan mı alayım? Cihan: Hayır sakın. Klişelerden uzak dur Cenker. Olmaz. Sevil: Evet, yani böyle orijinal bir şeyler. Mesela, seni yansıtan, sade ama akılda kalıcı. Ekrem: Haa Cenker'i yansıtacak. O zaman oyuncak ayı iyi olurdu. (Sevil ve Cenker Ekrem'e ters ters bakar.) Ekrem: Tamam lan. Ben karışmıyorum, sadece sponsor oluyorum. Gerisine karışmıyorum, susuyorum. (Hepsi para çıkarır.) Cenker: Ya çok iyisiniz sağolun ya. Cihan: Zaman kaybetme notu da güzel yaz. Ekrem: Sakın kusma ha, heyecanlanma. Cenker: Bakıcaz artık. Sevil: Hadi güzel bir şey al.
~~
Ekrem: Bak aklıma ne geldi. Millete gelince, düşünüyorsun. Bana gelince yok. Ben o kadar ağladım, üzüldüm. Bana bir çöp bile almadın ya. Sevil: A-aa? (Ekrem dudağını büzüştürür, tarif edilemez. ) Sevil: Ya ne ihtiyacın var söyle, alayım canım sana. (Ekrem sevinçle Sevil'in yanına fırlar. ) Ekrem: Hani böyle kırmızı kalpli yastıklar oluyor ya, ortasında 'I love you' yazıyor böyle bildin mi onu? Sevil: Bildim bildim. Hani şu alık genç kızların bittiği, kıroların sevgililer gününde sevgililerine aldığı, şu iğrenç şeyden bahsediyorsun. Eee? Ekrem: Hııııı. Haa. İşte ondan alma. Ayy o ne öyle çok kıro ya. Iı çok kötü, hı sakın alma. Sevil: Merak etme almam. Ekrem: Alma alma çok çirkin. O ne öyle kıro kıro. Hiç sevmem. | |
| | | *..swééTwicH ~ Admin
Mesaj Sayısı : 1980 Yaş : 28 Kayıt tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 8 Rep Gücü : 2666
| Konu: Geri: Replikleer. Salı Ekim 19, 2010 10:51 am | |
| zeynep : Ne kadar şanslı kız ekrem : kim ? zynp: şu sefil . . . ekrem : noldu kız ? milli piyango mu vurdu buna ? kazı kazanmı çıktı noldu ?
zeynep : yok canım daha iyisi . . . Sen . . . ya gördüm yani bitiyodunuz birbirinize
ekrem : bu kadar alinimi o ya . . . zeynep : ehhh biraz yani ben anlarım hem ekrem : hıııı hı yo yok ya se. sen karıştıyosun onu ya ya sevil öyle biri değil ya o çok çetinceviz yani kolay değil onla hemen cicili bicili olmak ya
zeynep : bilirim ağar kız tripleri işte ilkokul 4 deyken bizde çok yaptık ekrem: hımm zeynep: hııı zeynep ya yalan atma işte aşıksınız birbirinize gördüm ben
| |
| | | | *..swééTwicH ~ Admin
| Konu: Geri: Replikleer. C.tesi Ekim 30, 2010 4:22 pm | |
| Sevil: ( elinde telefon) Ya kızarsa,amaan kızarsa kızsın aricam,valla dayanamicam.
Ekrem'in telefonu çalar: Hayırdır inş (telefona bakar Sevil'in aradığını görür ve açar.)
Ekrem: Efendim?
Sevil: Ekrem,geçmiş olsun.
Ekrem: Valla Sevil Hanım,sayenizde içerilere kadar girdik yani ,Bundan sonra Sahra Çölü falan diyorum yani.
Sevil: Yaa özür dilerim Ekrem ne desen haklısın böyle birşey diyemiyorum ama ya işte böyle ağzımdan öyle çıktı,tamam hatalıyım.
Ekrem: Yani bu bana koymaz biliyorsun ben delikanlık adamım içeri girerim de,dışarda bekleyenim olur mu yani ?
Sevil: Yaaa bugün annem babama söylemedi biliyor musun ? Kıyak yaptı bana
Ekrem: Karakoldaki o halini görünce,kıyamamıştır,söyleyememiştir. Hahahah ama Sevil o ne ağlamaktı,o ne yalvarmaktı yetkililere, Ah sevdaaa ah sevdaaa sen nelere kadirsinnn
Sevil: Sevdadan değil o salak suçluluktan
Ekrem: Hadi canım yaaa hahahahah yeme beni yaaa Beni birdaha göremeyeceksin,bir daha yanımda olamayacaksın diye korktun değil mi ?
Sevil: Hayır canım geleceğini mahfecedeğim diye korktum.
Ekrem: Birlikte yaşayacağımız geleceğimizi değil mi ?
Sevil: Üffff Ekrem saçmalama,iyice şımardın sen,bak kapatıyorum ha .
Ekrem: A aaaa tamam tamam yaa !! Ya Sevil sen de hiç şakadan anlamıyorsun ya,hiç kaldıramıyorsun yani Sevilll Sevillll şey Sevillll Sevilll Şey alsalardı beni içeri,hani şey sen o zaman bana temiz iç çamaşırı,atlet,don,PİJİMA getirir miydin ha?
Sevil: En yakın arkadaşın Zeynep getirirdi canım merak etme !
Ekrem: Seviiil bak su uyuyor,arada bir düşman da uyuyor ama senin bu kıskançlık hiç uyumuyor ya
Sevil: Ya yalan mı hıı ? Çok yakın değil misiniz? Hem bütün gün o da bekledi seni karakolda.
Ekrem: Babasıyla.
Sevil: Siz ne karıştırıyorsunuz bakayım? Böyle fısır fısır konuşmalar çay bahçesinde Neşet'i izlemeler falan? Hıı? Anlat bakiyim?
Ekrem: (taklidini yaparak) Ne çeviriyorsunuzz. Ulan ne çevireceğiz? Allah Allahh! Tutturdu ne çeviriyorsunuz ne çeviriyorsunuz,(nisanur içeri girer) Tamam sonra aricam ben seni ,hadi görüşürüz bay bay,aricam!
Sevil: Kapat sen kapat ama yemezler canım bir iş var bu işte ama anlicaz,dur bakalım dur.
| |
| | | Sedus (: Moderatör
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 26 Kayıt tarihi : 28/10/10 Rep Puanı : 5 Rep Gücü : 57
| Konu: Geri: Replikleer. C.tesi Ekim 30, 2010 6:58 pm | |
| | |
| | | ÜmiTqaMzé Moderatör
Mesaj Sayısı : 106 Kayıt tarihi : 07/10/10 Rep Puanı : 5 Rep Gücü : 95
| Konu: Geri: Replikleer. C.tesi Ekim 30, 2010 8:15 pm | |
| - *..swééTwicH ~ demiş ki:
- Sevil: ( elinde telefon) Ya kızarsa,amaan kızarsa kızsın aricam,valla dayanamicam.
Ekrem'in telefonu çalar: Hayırdır inş (telefona bakar Sevil'in aradığını görür ve açar.)
Ekrem: Efendim?
Sevil: Ekrem,geçmiş olsun.
Ekrem: Valla Sevil Hanım,sayenizde içerilere kadar girdik yani ,Bundan sonra Sahra Çölü falan diyorum yani.
Sevil: Yaa özür dilerim Ekrem ne desen haklısın böyle birşey diyemiyorum ama ya işte böyle ağzımdan öyle çıktı,tamam hatalıyım.
Ekrem: Yani bu bana koymaz biliyorsun ben delikanlık adamım içeri girerim de,dışarda bekleyenim olur mu yani ?
Sevil: Yaaa bugün annem babama söylemedi biliyor musun ? Kıyak yaptı bana
Ekrem: Karakoldaki o halini görünce,kıyamamıştır,söyleyememiştir. Hahahah ama Sevil o ne ağlamaktı,o ne yalvarmaktı yetkililere, Ah sevdaaa ah sevdaaa sen nelere kadirsinnn
Sevil: Sevdadan değil o salak suçluluktan
Ekrem: Hadi canım yaaa hahahahah yeme beni yaaa Beni birdaha göremeyeceksin,bir daha yanımda olamayacaksın diye korktun değil mi ?
Sevil: Hayır canım geleceğini mahfecedeğim diye korktum.
Ekrem: Birlikte yaşayacağımız geleceğimizi değil mi ?
Sevil: Üffff Ekrem saçmalama,iyice şımardın sen,bak kapatıyorum ha .
Ekrem: A aaaa tamam tamam yaa !! Ya Sevil sen de hiç şakadan anlamıyorsun ya,hiç kaldıramıyorsun yani Sevilll Sevillll şey Sevillll Sevilll Şey alsalardı beni içeri,hani şey sen o zaman bana temiz iç çamaşırı,atlet,don,PİJİMA getirir miydin ha?
Sevil: En yakın arkadaşın Zeynep getirirdi canım merak etme !
Ekrem: Seviiil bak su uyuyor,arada bir düşman da uyuyor ama senin bu kıskançlık hiç uyumuyor ya
Sevil: Ya yalan mı hıı ? Çok yakın değil misiniz? Hem bütün gün o da bekledi seni karakolda.
Ekrem: Babasıyla.
Sevil: Siz ne karıştırıyorsunuz bakayım? Böyle fısır fısır konuşmalar çay bahçesinde Neşet'i izlemeler falan? Hıı? Anlat bakiyim?
Ekrem: (taklidini yaparak) Ne çeviriyorsunuzz. Ulan ne çevireceğiz? Allah Allahh! Tutturdu ne çeviriyorsunuz ne çeviriyorsunuz,(nisanur içeri girer) Tamam sonra aricam ben seni ,hadi görüşürüz bay bay,aricam!
Sevil: Kapat sen kapat ama yemezler canım bir iş var bu işte ama anlicaz,dur bakalım dur.
Burda Koptum Resmen Yaa. saoL Kardes. | |
| Konu: Geri: Replikleer. Perş. Ara. 09, 2010 10:02 am | |
| 1. bölüm.. Sevil: Pardon, burası neresi tam olarak?Ekrem/Kerem=): Üniversite, kampüs, teknoloji merkezi, İstanbulSevil: Hayır yani İlim İrfan'ın kampüsü nerde?Ekrem: Çekmeköy.Ayçin: (Sevil'e) Salak=)Sevil: Napıyım kızım soru soramayacak mıyım? Takıldık bi bebenin peşine deve sürüsü gibi, bişey anlamadım zaten.. Ayçin: Belli kafan çalışmıyo, çalışsaydı eğer LYS'yi kazanırdın.Sevil: Sende ODTÜ İstirahat kazandın galiba(O sırada Cihan bizim hatunların fotoğrafını çekmektedir)Ayçin: Ya noluyo be?Sevil: Ergen belgeseli mi çekiyosun oğlum?Cihan: Özür dilerim, sadece fotoğraf çekiyodum, hani tartışıyosunuz ya..Sevil: Buldun aksiyonu çek tabi, kız kavgası istiyosan başka tarafa.Ayçin: Sapık ********************** Ayçin'le Ekrem konuşurken Sevil araya girer.. Sevil: Aranızda başka zaman konuşursunuz Kerem Bey, benim bazı sorularım olucaktı. Mesela ders programı falan.Ekrem: Aklına takılan bütün sorular için beni arayabilir ya da mail atabilirsin, tamam mı canım (Bakışlarrr)Ayçin: Sonra bende alıyım numarasını. Benim de aklıma takılan bişey olursa ararım=)Sevil: Nerene? *********************** Ayçin ve Sevil kampüsün binalarını incelerlerAyçin: Ya aslında tanıtım okumak istiyodum ama bu işletmelerinde binaları çok güzelmiş yaaaSevil: Binaya göre bölüm seçen de************************ Sevil internetten annesine okulu göstermektedir.Sevil: Ayy , ben istedim bi göz, Allah verdi Tuba Büyüküstün gözü anne************************ Bizim üç sefil kayıt için evraklarla beraber kampüstedir. Cihan ve Sevil sıradadır ve Ayçin yaklaşır.. Ayçin: Öğrenci işleri burası mı... Heh burası.. (Sevil ve Cihan'ı görür) Ay bunlar gene burda..Cihan: Hacı hacıyı Mekke'deSevil: İt iti dakkadaAyçin: (Sevil'e) Bi dakka bi dakka, sen ne söyledin?Sevil: Öyle.. Genel olarak söyledim..Ayçin: Bana bak kızım, aynı bölümde olmayabiliriz ama sen bu tavırlarını sürdürürsen bu okul ikimize de dar gelir..Sevil: Hıı.. Sen baya elit görünümlü varoş çıktın yaa************** Süleyman dede: Ekreeemmmmmm!!=)(Ekrem salona dedesinin yanına iner)Ekrem: Efendim dedecim buyur.Süleyman: Nerdesin?Ekrem: Duymamışım tuvaletteydim.Süleyman: Ya keneftesin ya kenef yolunda başka bi halt ettiğin yok=) Eee nerde senin hoca, niye gelmedi, başkaları da soruyo evi.Ekrem: Iı geliyolarmış, yoldalarmış, aradılar dedecim. Süleyman: Senin bulduğun kiracıya da güvenilmez amaa.. Hocaymış madem..Ekrem: Çok muhterem bi insan, nuru yüzündesende görünce anlayacaksın=)**************** Cenker Neşet'i Süleyman amcayla tanıştırmak için Ekrem'lerin eve getirir. (Bu sırada Ekrem'de ki oturuş kopmalıktır:=) Hüsna ve Nisanur ikilisi de adamın görücü olduğunu zannetmektelerdir ve konuşmalara kulak misafiri olurlar=) ) Süleyman: Memleket, memleket neresiydi peki?Neşet: Doğma büyme İstanbul'luyum efendim, Eyüp.Süleyman: Aaa mübarek semt, pek severim Eyüp'ü.. =) Buralara tayin filan mı oldu peki, duymadık öyle bişey ama..Neşet: Yok efendim ben bi süre kurs verdim, ona devam edicem. Süleyman: Pek memnun oldum, eeee sizin gibi memleket evlatları olmasa nice olurdu halimiz. Demek eğitim veriyorsunuz ha?Neşet: Evet efendim, eee evlatlarımızı yetiştirmek en büyük ödevimiz. Ağaç yaşken eğilir. Bizim zamanımızda anamız babamız bizi serbest bırakmazdı. Ama bizde sorumluluklarımızı bilirdik. Zamane gençleri yayıyolar mabadıne çalışıyolar ne de düşünüyolar, ekmek elden su gölden:=) Her birinin kafası ayrı yerde.. (Neşet'in çocuklara, çocuklarında Neşet'e bakışları yine kopmalık=))Süleyman: Valla çok haklısınız hocam, ağzınızdan bal damlıyor. Verdim gittiHüsna: Aa a aa aaa**************** Cenker&Ekrem eve hocanın eşyalarını taşımaktadırlar.. Ekrem: Hocam bu ne yaa öldük vallaCenker: Düşcek oğlum yaa sıkı tutEkrem: Valla dedem olsa gavur ölüsü gibi derdi haaNeşet: Bu kutularda ders kitaplarınız var, akşama sınav yapıcam he ona göre..Ekrem: (Ekrem artist bi havayla hocanın omzuna vurarak) Heee tabi=)Neşet: Höyyyttttt******************************** Akşam Neşet'in Ekrem ve Cenker'e ilk dersi esnasında; Ekrem'den Cenker'e: Oğlum biz niye yerde oturuyoz, niye masada oturmuyoz yaa | |
| Konu: Geri: Replikleer. Perş. Ara. 09, 2010 10:06 am | |
| | |
| | | | Replikleer. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|