*..swééTwicH ~ Admin
Mesaj Sayısı : 1980 Yaş : 28 Kayıt tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 8 Rep Gücü : 2666
| Konu: Go girl Ropörtajı. Ptsi Kas. 01, 2010 9:15 am | |
| merhaba türkü.SmileÇakıl Taşları'ndaki karakterini kısaca nasıl özetleyebilirsin? Sevil;zeki,inatçı,ketum ve seimli bir karakter
Sette nasıl zaman geçiriyorsun? Bulmaca çözüp kitep okuyarak sahne sıramı bekliyorum genelde.Ve tabii,birde ekip arkadaşlarımla sohbet ediyorum.
Çekimler sırasında en çok kime gülütorsun? Ümit İbrahim Kantarcılar'a çok fazla gülüyorum.Smile
Sabah uyanır uyanmaz yaptığın ilke şey nedir? Gözümü açıp bilgisayarımın düğmesine basıyorum.
Makyaj çantandan hiç çıkarmadığın ürünler hangileri? Eyeliner,allık ve ruj benim vazgeçilmezlerim.
Romantik biri misin? Pek romantik olduğum söylenemez
Erkeklerin bir huyunu silmek gibi bir özelliğin olsaydı,neyi ortadan kaldırırdın? Hmmm...Sanırım,inatla kafalarının dikine gitmelerini ortadan kaldırırdım o zaman daha sevimli olabilirler.
Peki sevgilin var mı?Varsa söylemeyeceğini biliyoruz bari tarif et Smile Yok ama açık kumral saçlı,renkli gözlü birileri olabilir. (ayy şaka gibi türkü burda ümit i mi tarif ediyo banamı öyle geliyor ümitte bi röportajında esmer filan diyodu şaka gibi Very Happy Very Happy )
"Yıllar geçtikçe annemize benzeriz,"sözüne katılıyormusun?Sende kendinde annenden izler buluyormusun? Her geçen gün kendime annemden çok daha fazla iz buluyorum...Sanırım,gün geçtikçe anneme daha çok benziyorum.
İki kişilik konser biletin var...İlk kimi çağırırsın ve neden? Annemi çağırırım,biz birlikte çoooooook eğleniyoruz!
Tutku haline gelen bir hobin var mı? Fooğraf çekmeye bayılırım,set dışında zamanımın büyük çoğunluğunu fotoğraf çekerek geçirdiğimi söyleyebilirim.Bir de dans etmek beni rahatlatıyor.
Yemek yaparmısın?Başarılı bi aşçımısın? Aslında oldukça başarılı bir aşçıyım,ancak nadiren yemek yaparım.
En büyük hayalin nedir? Micheal Gondry ile çalışmak
Hayatın bi Hollyword filmine uyarlansa,ilk sahnesi ne olsun isterdin? Oynadığım karakterlere ait küçük görüntüler ve sahnelerden oluşan bir kolojla başlamasını isterdim
Filmin büyük gişe başarısı yaptı ve Hollowood'dan film teklifleri yağıyor kiminle oynama isterdin? Kesinlikle şimdiki dizi ekibim olucak ve Jack Nicholson,Kate Winslet,Robert Downey JR,Ellen Page oyuncu kadrosunda olsa hoş olurdu | |
|
Sedus (: Moderatör
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 26 Kayıt tarihi : 28/10/10 Rep Puanı : 5 Rep Gücü : 57
| Konu: Geri: Go girl Ropörtajı. Ptsi Kas. 01, 2010 10:36 am | |
| | |
|
*..swééTwicH ~ Admin
Mesaj Sayısı : 1980 Yaş : 28 Kayıt tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 8 Rep Gücü : 2666
| Konu: Geri: Go girl Ropörtajı. Ptsi Kas. 01, 2010 10:40 am | |
| | |
|
Sezin Admin
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 25 Kayıt tarihi : 29/01/10 Rep Puanı : 6 Rep Gücü : 1319
| Konu: Geri: Go girl Ropörtajı. Ptsi Kas. 01, 2010 1:44 pm | |
| teşekkür ederim canım benim | |
|
*..swééTwicH ~ Admin
| Konu: Geri: Go girl Ropörtajı. Salı Kas. 02, 2010 9:19 am | |
| - *..swééTwicH ~ demiş ki:
- Rica ederim.
| |
|
ÜmiTqaMzé Moderatör
Mesaj Sayısı : 106 Kayıt tarihi : 07/10/10 Rep Puanı : 5 Rep Gücü : 95
| Konu: Geri: Go girl Ropörtajı. Salı Kas. 02, 2010 3:45 pm | |
| | |
|
*..swééTwicH ~ Admin
| Konu: Geri: Go girl Ropörtajı. Salı Kas. 02, 2010 8:08 pm | |
| - *..swééTwicH ~ demiş ki:
- *..swééTwicH ~ demiş ki:
- Rica ederim.
| |
|
Pearlest. Moderatör
Mesaj Sayısı : 199 Yaş : 39 Kayıt tarihi : 31/03/10 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 220
| Konu: Geri: Go girl Ropörtajı. Çarş. Kas. 03, 2010 2:07 pm | |
| | |
|
Aysumitürkü # Moderatör
Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 27 Kayıt tarihi : 05/10/10 Rep Puanı : 6 Rep Gücü : 160
| |
*..swééTwicH ~ Admin
| |